top of page
  • axivzw

RiksjaRijdenRondRantwerpen neemt vliegende start

Bijna dagelijks hebben we een afspraak met een organisatie die meer informatie vraagt of interesse betoont in het deelsysteem aangepaste fietsen (RiksjaRijden bekt iets makkelijker). Het groeit als kool... Harder dan wie van ons ook gehoopt had, laat staan verwacht.


Er komt wat werk bij kijken uiteraard. Misschien denk je al, oei... niet voor mij. Te druk, al over geëngageerd, de volgende generatie klaarstomen enz... Maar misschien, als je om een rustig moment een blaadje papier neemt, kan je zo drie, vier namen opschrijven van mensen die wel nog een gaatje hebben?? Dat zou fijn zijn. Je kan ze zelf contacteren of hun gegevens in een privé berichtje doorsturen (AXIvzw@hotmail.be). Dan contacteren wij ze met jouw groeten.

Wij zijn blij met elke hulp, hetzij voor een bepaald projectje (spaken uit oude wielen halen, flyers bussen in een wijk..) of voor een regelmatig engagement. Wij gaan uit van minstens 2u per maand gedurende een jaar. Dat jaar sluiten we af met een bedankingsdrink. Op dat moment kan je beslissen of je er nog een jaar bijdoet of niet, dezelfde zaken blijft doen of liever iets anders doet. 2 u per maand gedurende een jaar, daar moeten wel mensen voor te vinden zijn. Denk je dat ook?


Riksja_IntroVrijwilliger22-01-08
.docx
Download DOCX • 45KB

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page